Snart julledigt

Klassen kom tillbaka från LIA den 3 december. Som vanligt fick vi en mjukstart. LIA-presentationer inför båda klasserna samt retoriklärare Per Nygren första dagen! A&R-redovisning tisdag och onsdag samma vecka. Inlämning av projektidé för examensarbetet onsdag. Retoriktenta måndag eller tisdag veckan därpå, beroende på grupp. Arrangörskapstenta onsdag. Detta varvat med lektioner i marknadsföring där vi fick en redovisningsuppgift inför nästa år. Nu är det opponering på KYM07s stilanalysarbeten som gäller i veckan, och sedan har vi egna studier i två veckor. Det är så det känns! Lika bra att vänja sig. Examensarbetet... Projektplan!

Den här hösten har flugit förbi. Vi som infann oss i början av terminen är kvar! Individuella samtal har vi haft och jag personligen är mycket nöjd med mina resultat. En liten chock får man dock när man inser hur viktigt det är att vara på lektionerna. 80% närvaro i en kurs kan vara resultatet av en lektions frånvaro. Tur att vi har sådant stöd att det går att kompensera med extra inlämningar.

En nyhet är den nya KY-organisationen med Lasse S som KY-chef, och Lasse P som ny utbildningsledare. Förändringarna kommer ske succesivt under våren, och det ska bli spännande att se vart det leder! Inte minst när det gäller relationen med eleverna på övriga KY-utbildningar i Nyköping.

Och så får jag inte glömma att nämna vårens stora projekt, KY-galan. Det blir spännande.

Stay tuned!

/frida

RSS 2.0